Stichting Bizon 1 jaar.

Wat vliegt de tijd toch snel. Vorig jaar de winkel nog flink aan het opknappen en nu alweer een jaar actief in de wijk Korte Akkeren met de Bizon Buurtkringloop.
Maar ook de Bizon Boedel is een succes in en buiten de wijk.

Het Bizon Grofvuil bestaat nog geen jaar, maar dat weten de mensen ook te vinden in de Korte Akkeren. Bizon Grofvuil is alleen actief in de Korte Akkeren.

Wilt u vrijwilliger worden of heeft u vragen wat Stichting Bizon allemaal voor u kan betekenen?
Kom dan eens langs in de Buurtkringloop of bel met  0182 607 069.

We zien u graag in de Buurtkringloop.....

Een plek voor mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Medewerkers van Bizon hebben een afstand tot de arbeidsmarkt (zoals dat heet), Praktisch en hulpvaardig ingestelde mannen en vrouwen. Werken bij BIZON betekent op een zinvolle manier weer meedoen, samenwerken met andere en vaardigheden opdoen.